READ MORE SECRETS

read more Secrets

read more Secrets

Blog Article

رشته حسابداری بدون کنکور در دانشگاه‌های دولتی، پیام نور، غیرانتفاعی و دانشگاه آزاد دانشجو قبول می‌کند.

داوطلبانی که ریاضی را به بهترین شکل ممکن یاد می‌گیرند، هیچ مشکلی در رشته حسابداری نخواهند داشت. با این حال، این بدان معنی نیست که داوطلبان باید تنها در درس ریاضی مهارت داشته باشند. در زیر، می‌توانید با مهم‌ترین مهارت‌های مرتبط با رشته حسابداری بیشتر آشنا شوید:

رشته حسابداری: حسابداری از رشته های پرطرفدار در چند سال گذشته بوده است و به بررسی اقتصاد و امور مالی سازمان ها و شرکت ها می پردازد.

مهندسی کامپیوتر پذیرش دانشگاه ها، فرصت‌های شغلی، مهاجرت

داوطلبانی که در این رشته به ادامه تحصیل می‌پردازند باید ۷۰ واحد درس اختصاصی را با توجه به درس‌های زیر سپری کنند:

۱۱ آبان ۱۴۰۳ چه تفاوتی بین نقشه‌ برداری زمینی و نقشه‌ برداری هوایی وجود دارد؟

به همین دلیل، داوطلبان نمی‌توانند دروس تخصصی متفاوتی را در این مقطع بر اساس گرایش شخصی خود انتخاب کنند، زیرا رشته حسابداری در مقطع کارشناسی هیچ گرایشی ندارد.

داوطلبان با خرید دوره‌های آموزشی موسسه حرف آخر دیگر نیازی به تهیه منابع مختلف ندارند. آن‌ها به راحتی می‌توانند با دوره‌های آموزشی برای کنکور آماده شوند و بهترین نتایج را به دست آورند. شما می‌توانید در بخش زیر با دوره‌های آموزشی موسسه حرف آخر بیشتر آشنا شوید:

اما داوطلبان قبل از انتخاب این رشته باید با تمام جوانب این رشته آشنا شوند. ما در این بخش به سراغ معایب این رشته تحصیلی می‌رویم و سپس مزایای حسابداری را به داوطلبان توضیح می‌دهیم. اولین و مهم‌ترین دشواری رشته حسابداری به استرس کاری زیاد مربوط می‌شود. حسابداران تحت شرایط دشواری از لحاظ روانی فعالیت می‌کنند. آن‌ها باید در هر شرایطی گزارش‌های مالی را تنظیم کنند و آن‌ها را به صاحبان کسب و کار تحویل دهند.

بازارکار این رشته گسترده و وسیع و افراد می توانند به عنوان حسابدار، حسابرس، تحلیلگر مالی، بانکدار، مشاور مالی، کنترل حقوق و دستمزد و… مشغول به کار بشن.

رشته حسابداری در هنرستان شامل دروس عمومی و تخصصی است. این به این معنی است که داوطلبان در دوره کاردانی قبل از ورود به دوره کارشناسی، دروس عمومی و یک سری دروس تخصصی خاص را مطالعه می‌کنند. دروس تخصصی رشته حسابداری در دوره کاردانی یا هنرستان شامل موارد زیر است:

اما رشته حسابداری مناسب چه کسانی است؟ تهیه گزارش‌های مالی تنها وظیفه یک حسابدار در کسب و کار نیست. یک حسابدار در شرکت وظایف مختلفی دارد. ما در قسمت زیر مهم‌ترین وظایف یک حسابدار را به داوطلبان معرفی می‌کنیم. البته به این نکته توجه داشته باشید که هر حسابداری با توجه به صنایع مختلف وظایف متفاوتی دارد:

حوزه دوم شامل حسابرسان مستقل است، که خارج از سازمان‌ها در شرکت‌های خصوصی یا شرکت‌های دولتی فعالیت می‌کنند و نظارت بر عملکرد حسابداران و حسابرسان شرکت‌ها را بخصوص در زمینه‌های مالیاتی و اختلافات مالی بر عهده دارند.

دانشگاه پیام نور استان خراسان رضوی – واحد مه ولات فیض آباد

Report this page